Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

Från Skolservice till 3-dimensionella bilder!

 

Historik
Företaget startades upp av Per:s pappa Nils på det glada 60-talet, som fram till dess såldt förbrukningsartiklar till utbildningsväsendet. Nu började det behövas lite audiovisuella hjälpmedel i skolorna varför den enskilda firman Skolservice bildades. Det började med rullbandspelare från Tandberg och så småningom kom det svart/vit televisionsmottagare och så småningom kom det videobandspelare med öppna spolar som knappt var kompatibla med sig själva.

När Per avslutat studierna, började han som tekniker i pappas företag, och inriktningen blev mer och mer inriktad mot den professionella världen. På den tiden användes trimmejslar i stället för datorer för att ”lina upp” tekniken. Så småningom ombildades företaget till aktiebolag och när Per tog över företaget bytte vi namn till dagens,
AB Bäckaskog Media.

Agenturer
Vi har i dag en lång rad agenturer, och det blir ständigt fler. Vi inriktar oss därvidlag på tillbehör till produktions- och visningsteknik, alltid med inriktning på hög kvalité till vettigt pris. Titta in på vår webshop.

Återförsäljare
Vi är i dag återförsäljare till de flesta på marknaden förekommande fabrikaten inom vårt produktområde. Detta gäller inom såväl Ljud, Ljus och Bild.

Installation/Service
Det har alltid varit en käpphäst hos oss, att kunna erbjuda våra kunder såväl projektering, installation och dokumentering vid köptillfället samtidigt som vi med hjälp av vår verkstad kan ge köparen en fullgod service/support efter köp.

Övrigt
Vi är sedan många år medlemmar i bransch- organisationen LLB och följer därmed branschens normala överenskommelser. För att värna om miljön är vi medlemmar i Elkretsen samt Reparegistret. Vi arbetar enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 för att Du som köpare ska känna en extra trygghet då Du vänder dig till oss.

 

/ Välkomna att kontakta oss!

Senast publicerad: 190927 | Powered by SiteSmart